Konsert

IDAG HAR JAG JOBBAT IGEN och det har gått ganska bra. Lite försiktig har jag varit och inga häftiga rörelser så det har gått bra. Huvudvärken ligger i bakgrunden men är inte tillnärmelsevis på långa vägar så häftig som den var måndag-onsdag.

Konserten i kväll var helt underbar. Medryckande och väldigt melodiska stycken. Man undrar hur länge Neeme Järvi ska orka dirigera men han verkar fortfarande pigg som en 25-åring. Vi applåderade oss till två extranummer vilket inte hör till vanligheten, dels en av pianisten Alexander Markovitj och dels en med Göteborgs symfoniker och Neeme Järvi. En fin kväll.

Vi åt som vanligt en god middag innan och Woffegubben agerade, också som vanligt, färdtjänst så vi blev hämtade utanför konserthusets dörr. Mer lyx än så kan man väl knappast begära helt vanlig torsdag.

I bilen hem berättade jag för Woffegubben att David var där med sin fru och Mats Härd var där med sin fru och Kerstin var där med sin man. Då sade Anders, och jag var där med din fru 😉

Det är synd att Woffegubbens tinnitus, eller hur det nu stavas, hindrar honom från upplevelser likt denna.

Vänlighet och kärlek är smittsammare än någon sjukdom.

TOYOHIKO KAGAWA

2 kommentarer tillKonsert