Jodå

JAG HAR ALLT VARIT HEMMA från jobbet i dag också. När klockan ringde 06.00 hade jag sådan huvudvärk att jag kunde mördat. Steg upp och tog en tablett, lade mig igen och lyckades faktiskt somna en stund för att bara vakna senare med lika ont.

Dock har jag ju redan konstaterat att det är bättre att vara uppe än att ligga. Så jag gick upp och smällde i mig ytterligare tabletter och åt sedemera lite mat och se på tusan. Här gör jag samma erfarenhet som i går, Det blir relativt bra bara man inte ligger och framför allt inte sover. Så minimalt med sömn och sängläge så fixar det sig 😉

I morgon tänker jag försöka att ta mig till jobbet så får vi se om min teori stämmer. Frågan är bara hur jag ska bli av med den värsta värken innan avgång. Jag får väl stiga upp en timme tidigare och kurera mig så gott jag kan. För så långt vet jag att stiga upp, som i morse med den värken, och åka till jobbet är otänkbart. Ja på något sätt löser jag det.

Jag kan inte påstå att jag har gjort många knop i dag mer än att ha ändrat lite i min tänkta möblering i arbetsrummet. Jag byter ut TV-bänken och byrån mot ett sideboard istället. Och anledningen till det är att jag vinner plats. Det blir precis på millimetern med den först tänkta lösningen med TV-bänk och en byrå. Med sideboardet får jag både byrå och plats för TV och musikanläggning. Så jag får väl känna mig lite nöjd med dagen i alla fall även om det känns torftigt att gå här hemma när man kunde varit på jobbet.

Det är bättre att leva i fattigdom än att dö rik.

SAMUEL JOHNSON

Comments are closed.