Inget gym i dag

INGEN JOGGING I GÅR, INGET GYM I DAG. Jag känner mig fortfarande inte kry nog för att klara kraftansträngningar. Lika bra att konstatera även om det känns motigt. Jag simmade i morse men inte lika långt som jag brukar, nöjde mig med kilometern. Efter det stretchade jag lääännge och väl.

På jobbet såg det bra ut ända fram till sista timmarna nu på eftermiddagen. Då körde det ihop sig lite men vi kom ändå i väg någorlunda i tid.

Vi har precis sålt vår gamla TV-möbel på annons och köparen kom för att hämta den strax efter vi anlände hem. Skönt att bli av med den och nu blir det plats över för alla de kartonger jag ännu inte packat från mitt arbetsrum som ska renoveras (vilket år som helst). Det är ingen fart på varken mig eller Woffegubben – förstår inte vad som hänt. I allrummet ligger parketten och tar plats så det vore kanske inte dumt att få komma igång men som sagt det är trögt. Just för tillfället kan vi utan tvekan skylle på den influensa vi råkat ut för men det har å andra sidan gått veckor dessförinnan som inget blivit gjort så det gills nog inte. Jag bävar bara jag tittar in i rummet och fattar inte hur jag ska lyckas tömma det någonsin…..

Nu är det dock slutgnällt för i dag. Tror att det blir sängen rätt så tidigt och förhoppningsvis ska jag vara fit for fight åtminstone till fredag så jag inte missar ett träningstillfälle till. Men vi är inte där ännu så det är bara att invänta och se.

Det är obegripligt att folk flinar utan orsak när det finns så många anledningar.

KJELL HJERN

Comments are closed.