Kanske borde jag skriva något

MEN JAG KÄNNER MIG helt utpumpad efter en vecka på jobbet fylld av möten och MBL-förhandlingar.

Det tar musten ur mig men jag inser att eftersom jag har medlemmar att bevaka så kan jag inte lämna det därhän.

Och precis när jag kom från en förhandling och hade för avsikt att smita iväg till gymet så ringde man från ekonomiavdelningen och berättade att reskontraspärrarna inte hade gått in på vissa kunder men på andra. PHEW!

Jag landade så småningom på gymet och upptäckte att jag hade endast en träningströja med mig! Hade alltså missat att packa ner en extra så av samma anledning fick jag köra styrka först och motion sedan. Jag gör alltid tvärtom men kan jag inte byta kläder mellan dessa pass så är det bara inte rimligt eftersom jag badar i svett efter motionspasset.

Nåja, nu körde jag som sagt motionspasset efter styrkan och det fick bli som det blev när det nu inte blev som det skulle. Men det viktigaste var ändå att jag kunde åka hem när jag var dyblöt av svett och inte skulle fortsätta med styrketräningen då.

Det blev en timma på trappmaskinen och sedan hade jag inte lust för mer, punkt slut! Jag brukar försöka köra 1 och 1/2 timma motion men som sagt…det är ju fredag och längtan hem blev mig övermäktig efter en intensiv vecka. Får se om jag kanske kan ge mig ut och jogga någon av dagarna i helgen. Får se sade jag – märk väl, för tvättstugan svämmar över alla bredder och dammråttorna har övergått i storlek med dinosarier och i morgon är vi borta hela dagen så söndagen ska räcka till allt 😉

Och när jag vid hemkomsten tittade in i mailen såg jag inte mindre än 96 angrepp mot dagboken med spammail. Bara att ta sig an skiten…

Kvinnor som är lärda har ofta något fel på sitt könsorgan,

FRIEDRICH NIETZSCHE

2 kommentarer tillKanske borde jag skriva något

  • En o en halv timme motion! Jiiiiz! Otroligt vilken ork du har mojjan! 🙂

  • Anna> Tack, det börjar faktiskt bli svårt att hålla en låg puls 🙂 Det kunde jag inte ana för två månader sedan när det räckte med att stiga upp från soffan för att hamna i ett pulsläge som egentligen vittnade om hård träning. Nu gäller det bara att inte tappa sugen för tyvärr är motion färskvara och man blir aldrig ”färdigtränad”. *Kram och tack för uppmuntran*