Nya världen

HAR I DAG uppenbarat sig för mig! Just nu sitter jag vid datorn och skriver detta UTAN glasögon. Jag hämtade i dag ut mina första linser med allt vad det innebär av glädje och nyupptäckaranda. Shit, varför har jag inte kommit i väg tidigare!

När vi var på väg hem i bilen såg jag till och med den där lilla texten under själva nummerplåten på bilarna som visar vad den är köpt, Lerums Bil, Bekö Bil osv osv. Woow!

När vi åt middag läste jag på ketchupflaskans baksida, det ni! 6-punkts vit stil på ljust blå bakgrund. Vilken lycka! Och om jag tar på mig de glasögon jag använder vid min datorarbetsplats här hemma med linserna i så blir allt JÄTTESTORT…undrar just hur det ska gå på måndag på jobbet? För att kunna se skärmen där har mycket starkare glasögon eftersom avståndet mellan skärm och ögon skiljer sig markant på dessa bägge platser.

Jag har testat att läsa i ICA:s medlemstidning, GP och baksidan på såspaket – no problems.

Nu måste jag skynda mig att se lite på TV också innan jag ska ta ur linserna för i dag. Fick föreskrifter om att inte ha dom i mer än 5 timmar så här första dagen så det ska vi väl se till att följa.

Ur är nog inga problem men i har jag mina betänkligheter om 🙂 Får väl stiga upp minst 1 timme tidigare på måndag för att hinna få dom på plats innan avfärd. Och man kan simma med linserna i och det ska bli underbart för då kan jag äntligen se min pulsmätare under tiden jag simmar och inte bara efter simmet.

Livet är en tragedi för den som möter det med sitt hjärta och en komedi för den som tar det med förstånd.

JEAN DE LA BRUYÉRE

5 kommentarer tillNya världen