Hemma igen

HELGEN har utan tvekan varit jättehärlig. Stora Monsterbarnet kom ner till Varberg i fredags med tåget. Vi har badat och badat och cyklat. Vi har verkligen haft jättekul med alla våra nya vattenleksaker. Vi har skrattat gott allihop åt våra vattenvurpor som vi gjort på både luftmadrasserna och badringarna.

På fredagskvällen grillade vi hade det lite småmysigt och på lördagen hade vi kräftskiva (igen) med goda grannar. Det var jättetrevligt och inte en enda mygga. Det började blåsa så smått i går kväll och i natt gick det knappt att sova för att vinden brötade så.

Det mulnade på under förmiddagen så vi beslöt oss för att packa ihop det provisoriska hemmet och dra mot Gråbo. Resten av dagen och kvällen har gått åt till att packa in och få ordning på allt. Husvagnen står på vår parkering och ska vara hem åt Lilla Monsterbarnet, Oskar, Puslingarna samt kamrat Jenny som kommer i morgon och stannar till fredag. Vi hade ju tänkt oss att vara kvar i Varberg och hyra en stuga åt ”ungarna” men eftersom vädret blev sämre så hoppade vi över det till en annan gång. Hade vädret däremot fortsatt som det varit i de 16 dagar vi varit i Varberg hade vi inte tvekat en sekund. Det hade varit så roligt att få bada och simma med Puslingarna men inget säger ju att vi inte kan göra det här hemma också.

Den som vill göra verklighet av sina drömmar måste vara vaken.

MICHAEL PFLEGHAR

Comments are closed.