En stilla kväll

I GODA vänners lag blev vår kväll. Vår käre granne och simborgare (för det finns väl medborgare och simborgare va?), fyllde i dag år. Vi tog med oss en blomsterkvast och tog oss en gata upp i kvarteret och avnjöt en god stund med kaffe och fika.

Och banne mig hade vi sådan flax att äldsta barnet med make och nyfött liten Klara var på plats så vi kunde få överlämna den lilla present som inhandlats till den lilla prinsessan. Det visste vi inte på förhand utan hade med presenten för att lämna den till mormodern och morfadern då vi endast visste att dom skulle träffas snart.

Så kan det vara ibland – två flugor i samma smäll 🙂

Och med muren händer intet, i alla fall inte sedan i söndags. Nåväl, i kväll har det faktiskt regnat så även om inte hade haft födelsedagsbarnet att skylla på så hade det med all säkerhet inte blivit så mycket muranläggning i vart fall.

Att leva är så häpnadsväckande att det lämnar mycket litet utrymme för andra sysselsättningar.

EMILY DICKINSON

Comments are closed.