En helt fantastisk dag!

I GÅR kom sommaren, den riktiga sommaren, till Varberg och våra grannar från Gråbo också. Lotta, Håkan, Oliver och lille Hugo kom lagom till frukost som vi avnjöt ute i solskenet.

En sådan underbar dag trodde jag inte ens vi skulle få uppleva med erfarenhet av det som varit hittills. Efter frukost och disk blev det bad och det var jätteskönt i vattnet i dag. Vi kastade lite boll och sedan gick Oliver och jag för att titta på barnen som fiskade krabbor. Precis så som sommaren ska vara.

Fika förstås med glass åt barnen och wienerbröd och middag så småningom på grillad kyckling med gubbar, grädde och glass till efterrätt. När Lotta, Håkan, Oliver och lille Hugo åkte hem på kvällen vid 19-tiden gick Woffegubben och jag ner för att ta ett kvällsdopp. Bara så skönt efter en varm dag.

Resten av kvällen tittade vi på en

Comments are closed.