Dagens ”feppel” i bassängen

JODÅ, jag simmade i dag också – fast inte så långt! Det hör till saken att jag igår införskaffade mig ett par simglasögon eftersom jag tyckte det kändes lite grumligt med linserna efter badet.

Jag har aldrig förr haft simglasögon men det ska väl gå bra tänkte jag…och det gjorde det väl i och för sig. Men det var inte lätt att få på dem så att det verkligen blev tätt så att inget vatten sipprade in. Jag justerade dem efter varje varv och immigt blev det tidvis och tiden tickade på. Nåja, jag ska säkert lära mig detta också så småningom. Femhundra lyckades jag simma innan det var dags att stiga upp.

TOTAL TRÄNINGSTID: 131 timmar.

TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 36500.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 74 varav 60% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 99.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 0 minuter….

TOTAL TID DAGENS PASS: 23 minuter och 43 sekunder.

Trots att det sipprade in en aning vatten genom simglasögonen så kändes det inte grumligt i linserna som det gjorde i går.

Det är en härlig känsla att kunna tillbringa all sin vakna tid, med undantag för kvällsläsningen innan sömnen, utan glasögon.

Kärlek är stimulans för hjärtat under samtidig lokalbedövning av förståndet.

SACHA GUTTRY

Comments are closed.