Att anlägga en mur

ÄR TOPPEN det känns i hela kroppen 😉

I dag har vi grävt första etappen färdig (fram till elskåpet och sedan återstår det en bit till efter det) och fyllt med singel samt faktiskt placerat ut några sten i den blivande muren.

När vi höll på att fylla diket med singel undrade Stora Monsterbarnet varför vi först kämpar och sliter med att gräva upp ett dike när vi sedan ändå fyller igen det igen! Ja, jo det kan man ju fråga sig 🙂

Under en kort paus från grävandet var jag inne och tittade till datorn, jag jobbade lite samtidigt med att rensa i databasen på jobbet, och sneglade då i dagboken och ser att Trueto hade skrivit följande inlägg i kommentarerna: Grattis till omnämnandet i Amelia nr 18/04!! Kul!

Va? Skojar han med mig var min första tanke så jag mejlade tillbaka och frågade. När jag en stund senare nämnde det för Stora Monsterbarnet så sade jag att han har nog blandat ihop mig med någon annan.

Vi fortsatte med vårt murarbete och rätt som det är kommer ovan nämnda Monsterbarn ut och tar cykeln för att cykla ner till byaffären. Vad ska du handla då, frågade jag. Pastasås till middag.

När hon några minuter senare syns komma åter ropar hon en bit ifrån huset att jag faktiskt var med i tidningen! Hon hade köpt Amelia och där skriver men om dagböcker på nätet. Reportern har tagit med ett av mina inlägg Riktiga slappdagar i artikeln. Jojo, lite fåfäng är man ju men hade inte Trueto nämnt det hade jag nog aldrig fått reda på det.

I morgon är det jobbet igen. Tre veckors semester är alldeles för lite kan vi nu konstatera. Fast å andra sidan hade vi tre veckor med bra väder hela tiden och det kan väl tyvärr inte alla semesterfirare säga så vi får vara nöjda. Simning i morgon bitti då, om nu inte den grymme badmästaren dragit in våra årskort….

Linserna har hängt på hela dagen utan större bekymmer och skav. Känns jättebra! Det rök och dammade en aning i dag när vi höll på med grävandet men då tog jag helt sonika på mig ett par solglasögon som skydd och det funkade bättre än i går då jag tog ur linserna.

Fördelen med de moderna kommunikationsmedlen är att man nu kan oroa sig över saker och ting i hela världen.

LAURENCE PETER

1 kommentar tillAtt anlägga en mur