Ännu en strålande dag i full sol

VAKNADE till en underbar dag som andades upp och bjöd oss på precis den strålande sol som vi så länge längtat efter! Frukost ute, barnen hörs och fiskmåsarna gör oss sällskap. Vet inte hur det går till men tiden bara rusar iväg.

Rolf och Majas telningar spelade fotbollsturne i dag så vi var förstås vid planen och kikade. Dom gjorde bra ifrån sig. Efter det var det fika och då hade även Majas syster slutit sig till sällskapet. Henne har vi nog inte träffat sedan Roffe och Maja gifte sig.

Efter fika var det dags för årets första utomhusdopp, för mig då för ungarna är ju som sälar så dom hade givetvis gjort sitt premiärdopp för länge sedan.

Lite kallt kändes det men det hör väl till när man dagligen badar på Valhalla som håller en vattentemp på 26 (plus). Havet höll säkert, trots att jag uppfattade det som kylslaget, cirka 20 plus. Tyvärr blev det inget långvarit dopp för jag upptäckte tre brännmaneter precis intill bryggan. Förhoppningsvis ska väl dessa snart ge sig i väg då dom ju inte direkt uppskattar när vattnet börjar få angenäma (för oss i människorasen) temperaturer.

Ja, sedan var det dags för middag och man började undra vad dagen tagit vägen. Trots att man bara går omkring och myser och inte gör ett enda dugg som kan betecknas som arbete eller ens nyttigt (förutom för våra frusna själar då) blir dagarna på intet sätt långtråkiga.

På eftermiddagen anlände ett par kompisar till Rolf och Maja, som ligger på samma

4 kommentarer tillÄnnu en strålande dag i full sol