(Jog)gåing

JAG gav mig av tidigt denna vackra morgon för en joggåingrunda stärkt av turerna i Söderköping som ju faktiskt gick över förväntan fast det var mer än en evighet sedan jag joggåade innan dess.

Men, det gick inget vidare…fick så ont i smalbenen redan efter ett par minuter så jag hann inte ens bli varm. Fattar inte riktigt varför men ont gjorde det för varje steg. Jag blev sålunda tvungen att bara ”gåa” vilket i sig innebar att pulsmäteriet blev en katastrof – nåja, det kunde säkert varit värre 🙂

TOTAL TRÄNIGSTID: 95 timmar 57 minuter och 6 sekunder.

TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 27603.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 93 varav 60% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 99.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 4 minuter och 32 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 45 minuter och 47 sekunder.

Fast människan redan består av nittio procent vatten, är nykteristerna ändå inte nöjda.

JOHN KENDRICK BANGS

2 kommentarer till(Jog)gåing

  • Snurran

    Det är möjligtvis inte så att du knyter skorna för hårt?

    Jag brukar få ont i smalbenen på framsidan då!

    Ha det gott! *kram*

  • Njae, det är mindre troligt eftersom jag är den där lata typen som aldrig knyter upp utan tar på mig knutna med skohorn och det innebär att det blir både löst och ledigt eftersom jag överhuvudtaget kommer i dom rackarna utan att knyta upp. Troligare är dock att jag stretchat för dåligt (för att vara ärlig inte alls) och sedan har dom stackars musklerna dragit i hop sig. Nu har jag skärpt till mig och stretchat på måndag och tisdag efter simningen 🙂