Golvet klart

Japp, så fick vi då åkt ut till Bauhaus tidigt denna Annandag Påsk och bytt våra två felaktiga paket med parkett till dito rätta. Bytt är bytt och kommer aldig igen! Vi träffade Gabriel, våran ängel som jobbar där, som hjälpte oss att få det vi behövde. En enda gång av alla de tillfällen vi varit där blev jag expierad av någon annan än Gabriel och nu ser vi ju hur det gick.

Nåväl, golvet är färdigt och det blev bara så himla fint. Kanske beror det på erfarenhet efter två tidigare lagda men jag undrar om inte detta blev det snyggaste hittills.

Bröstpanelsprojektet är nu påbörjat och tro det eller ej men man börjar ana slutet även på detta rum. Stora Monsterbarnet ska ju komma hem snart och bo med oss ett tag – det blir rena lyxhotellet hon hamnar på kan jag bara meddela 🙂

En neurotiker är en som bygger luftslott. En psykotisk människa bor i det. Psykiatrikern är den som tar emot hyran.

JEROME LAWRENCE

2 kommentarer tillGolvet klart