Uppåt väggarna

Ja, jo, nog är det där jag tillbringar min mesta tid just nu. Kunde väl aldrig ana att det skulle vara så jobbigt att skrapa loss gamla tapeter eller så har jag bara glömt det sedan sist (14 år sedan).

Nu har vi i alla fall tagit beslut om att vi tar hit en yrkesman som bredspacklar väggarna åt oss och har vi tur kanske han tapetserar också. Kosta vad det kosta vill men nu börjar krafterna ta slut och vi har mycket arbete kvar även när väggarna är klara.

Det skulle vara skönt att kunna koncentrera sig på det. Visserlligen har inte garderobsdörrarna kommit ännu men vi ska ju ha på ett golv också och dessutom fixa det utrymme som ska bli garderob.

Woffe har i dag fått upp en vägg mellan sov- och gästrum och just nu bygger han in en liten fönstersmyg som är helt onödig i sovrummet.

Och när vi väl är klara i sovrummet måste vi omedelbart renorvera gästrummet som nu har en ny vägg utan tapet och tre väggar med tapet 🙂

Veckan har varit mördande på jobbet! Nytt system som inte var helt buggfritt kan man konstatera samt en massa strul med konteringsregler vilket ställt till med trassel i ekonomin som jag inte ens vet om vi reder ut ännu.

Nåja, nu tar vi en dag i taget och oroar oss inte i förväg!

4 kommentarer tillUppåt väggarna

  • *Ler* Hoppas att du inte bara har jobbat hela helgen, utan att du har hunnit med att vilat dig och kanske haft lite kul också! *Kram*

  • Nej, Britt-Marie, det kan jag garantera dig att någon vila eller något kul har inte förekommit i detta hus 🙂 I går skulle vi avsluta kvällen med en film på TV och samtidigt är vår middag 21.15..jo middagen kom dit den skulle men bägge två sov som stockar innan filmen hade hunnit till halvlek. *Kram*

  • Synnöve

    Hej Yrran.Det hade bara varit att lyfta luren så hade jag kunnat påminna dig hur jobbigt det är och renovera. ska själv nu äntligen ta tag i mitt KÖK.

  • Synnöve> Jo, man glömmer lätt! Vi renorverade hela detta hus när vi köpte det för 14 år sedan men man glömmer hur jobbigt det är – som tur är kanske 🙂 Kul att se dig här förresten!