Hemma igen

Och dövheten ligger som en stor bomullstuss i öronen efter flygresan hem.

På nerresan var jag döv i tre dagar efter men vem törs klaga 🙂

Vi har haft det jättehärligt och om man nu inte skulle ha lyckats inse det så insåg man med besked då vi steg ut från flygplatsen, marken vit och köldgrader så det räckte till. Huttrande och frysandes fick vi tag i en taxi som ockrade oss på 550 riksdaler för hemresan…

Jag sms:ade Lilla Monsterbarnet och Oskar så fort vi landade och då var dom redan hemma och i fullt pusskalas med Boris och Ila som dom ju varit borta från nu i 14 dagar.

Jag har inte haft specellt mycket energi att uppdatera blogen under vistelsen på Tenerife men intrycken är givetvis många och kanske kommer det någon form av sammanfattning med lite mer detaljerade utvikningar framöver. Men nu är det sängen som gäller för i morgon är det arbete igen!

1 kommentar tillHemma igen

  • Bim

    *Ler* Välkommen hem! Kul att allt har gått bra med nerresa, vistelse och hemresa! Försök att ha en bra dag på jobbet i morgon! Vi hörs! *Kram*