Amatörens glada afton

Ja, hela kvällen har gått till att lägga upp några futtiga foton i vår fotoblog.

Så bir det när amatörerna ska göra sig till 🙂

Jag hoppas i alla fall att Stora Monsterbarnet blir stolt över sin mor om hon ser detta.

Det är nämligen hon som försökt banka in i mitt proppfulla huvud hur man ska göra MEN det känns som om det var en evighet sedan och det är det nog också!

Nu ligger dom där i alla fall, åtminstone en liten liten del av alla de foto som knäppts denna semester.

Ska man se något så måste man givetvis klicka på vart och ett av dem för att få en vettig storlek.

För övrigt kan man klassa dagen på jobbet som kaos på en skala mellan 1 till 10 men nu är det över och hela två dagars ledighet för vila och rekreation väntar.

Skulle tagit mig till gymet i dag efter jobbet men jag kom i väg så himla sent och mitt knä är grinigt för gårdagens promenad så jag tog mitt föruft till fånga och åkte raka vägen hem istället.

Jag kan ju åtminstone trösta mig med att det var sunt förnuft som avgjorde men om sanningen ska fram, och det ska den ju, så hade jag mycket väl kunnat träna allt annat utom just ben. Men nu har jag bestämt mig för att det var förnuftet som segrade och inget annat – sådetså!

Maken jobbar i morgon och då kan det tänkas att jag slänger mig på bussen (vi är nämligen så fattiga så vi har bara en bil i vår familj) till Lerum och river av någon timma på gymet. Men det återstår att se vilket förnuft eller lathet eller dumhet som ska få ta beslut över detta i morgon.

2 kommentarer tillAmatörens glada afton