Hönsmamman

Som ju då ska föreställa mig själv har i dag fått besked från Stora Monsterbarnet att hon är på plats och att allt är väl – detta via mail. Fyra minusgrader och snö och i dag har hon alltså gjort sin första dag.

När man lugnat sig lite och slutat tycka synd om sig själv i den mammaroll man aldrig lyckas förneka så måste jag säga att ungen är fantastisk!

I maj nästa år kommer hon hem med ännu en erfarenhetsbank som hennes insnöade föräldrar aldrig någonsin kommer att ens komma i närheten av.

I bland undrar jag vad vi gjort för gott här i världen för att få dessa underbar ungar som vi faktiskt har. Lilla Monsterbarnet kämpar både med studier och extraarbete för överlevnaden och hennes Oskar med sin underbara humor som kämpar lika bra han.

Och just när jag sitter här och babblar på så kommer rapport två från Stora Monsterbarnet – vad mer kan man begära av livet?

4 kommentarer tillHönsmamman