Grattis på namnsdagen….

…var det första jag läste i dag när jag stigit upp i ottan (08.15) för att jobba med lite rensningar i databasen som ju i sig tillåter lite andra aktiviteter samtidigt.

Alltså kikar jag in i min blog och ser att David har grattat mig på namnsdagen.

Fantastikt va! Han är den enda som uppmärksammat detta. Man tackar och bugar och blir jätteglad 🙂

Vi har i dag 3 kalla minusgrader ute brrr så jag funderar på om jag inte ska göra Andreas Fredagsfyra trots att det är söndag.

Tema: julstress

1. Är du trött på Julen redan?

2. Är inte alla juldekorationer ett slöseri på bra el?

3. Har du handlat några julklappar?

4. Kan du känna av julstress?

1. Nej, jag tar det hela med mycket stor ro i år eftersom vi inte tänker fira någon som helst jul i någon som helst form eller variant. Vi reser till varmare trakter och hoppar i baddräkten med hela familjen (nästan). Det blir alltså Lilla Monsterbarnet samt Oskar men minus Stora Monsterbarnet och Boris och Ila.

2. Njae, ska man fira jul så ska det vara med hela kitet. I så fall finns det säkert annat man kan spara in el på. Trots att vi hoppar över julen i år så har jag ändock satt upp adventsstakarna i sex fönster och jag tänker inte ha dåligt samvete för det 🙂

3. Nej, inte egentligen men eftersom vårt Stora Monsterbarn inte kommer att vara hemma då julen gör entré och inte heller följa med oss så fick hon två små ynkliga ”klappar” med julpapper på.

4. Ja, andra år, när vi inte reser bort, så känner jag en enorm stress med allt som ska fixas och vara klart i tid. Det är av denna anledning jag väljer att inte fira jul.

Men nu är det dags att gå till gymet!!

3 kommentarer tillGrattis på namnsdagen….

  • Bim

    *Ler* Jag missar alltid folks namnsdagar! Det beror nog på att livet är så orättvist… Jag har ingen namnsdag… Men grattis i efterskott i alla fall! *Kram*

  • Va? Har du ingen namnsdag – vad säger du om Alla Helgons Dag? *Kram och tack*

  • Bim

    *Skrattar gott och länge* Eller kanske ”Menlösa Barns Dag”!? Som numera är omdöpt till ”Värnlösa Barns Dag”! Och det är vår Bröllopsdag! *Kram*