Bättre förstånd

Har mina goda nätvänner och jag tänker då närmast på BIM som beundrade att jag skulle orka gå min sjuochenhalvare hem i kväll (se kommentar på föregående bloginlägg) efter konferens hela dagen och med julbord som avslutning….

Hon känner mig bättre än jag gör själv kan jag nu konstatera för inte fan orkade jag gå hem. Det var med nöd och näppe jag tog mig till bilen. Tur att man har färdtjänst (Woffe).

Och tur att det endast återstår några futtiga meter mellan parkering och fram till ytterdörren när vi väl kommer hem!

Om man ska försöka sig på en beskrivning hur jag känner mig just nu så är det närmast som en orm som svalt en älg!

Nåväl, det var ett mycket välsmakande och fräscht julbord. Det fanns precis allt och lite till. Mina bägge ryggsäckar, alternativ stavgång och alternativ gym, ligger kvar på jobbet så jag kommer inte att kunna smyga mig i morgon. Det blir nog gym…..

Jag äter visserligen inte så mycket av det som bjuds på julbordet men sill, lax, skaldjurspaté och Jansson blev det med kex och ost som avslutning.

Därtill ska ju då läggas att vi suttit stilla hela dagen och konfererat samt ätit en härlig lunch och eftermiddagsfika med ”tillbehör” i form av finsk pinne samt något riktigt kladdigt kaloririkt bakverk.

Jojo, det känns både här och där kan jag lova och den härliga törst som innfinner sig efter ett riktigt gott sillabord är näst intill obeskrivbar. Jag har säkert druckit minst två liter vatten sedan jag kom hem för en knapp halvtimme sedan.

Konferensen var som alltid intensiv – vi brukar normalt ha en tvådagars men i år komprimerade vi alltså till en dag. Något gott ska väl komma även ur detta och jag kan garantera att när vi var färdiga med nästa års projektlista så önskar vi nog alla att 2004 borde innehålla minst dubbelt så många dagar som 2003 🙂

Nu blir det några timmars sömn så man orkar släpa sig ur sängen i morgon bittida redan i ottan för simhallen öppnar 06.30 då.

2 kommentarer tillBättre förstånd