Hujedamejjen

En sådan dag!

När jag vaknade i morse kunde jag knappt ta mig ur sängen – så ont i nacke och ryggsida har jag aldrig haft förut.

Det började egentligen i går morse för då kände jag en svag antydan nackvärk. Men det var ändå inte sämre än att jag kände att jag skulle klara simma. Kanske trodde jag att det rent av skulle bli bättre om jag rörde mig med lite mjuka rörelser som ju faktiskt simningen ger.

NÄR jag kom ut från simhallen kunde jag inte vrida nacken åt något håll. Shit!

Jag som hade bestämt mig för att träna på gymet efter jobbet – näpp, det blev inget av det utan vi åkte raka vägen hem och jag slängde mig i sängen efter kvällsmålet i tron om att sömn och vila måtte väl ändå göra underverk……

I morse kom jag som sagt knappt ur sängen och tog då det mycket kloka beslutet att jobba hemifrån. Eftersom min kollega är på mässa hela veckan så kunde jag inte bara vara hemma utan att jobba men hoppades på en lugn dag.

Nåväl, Woffe kopplade om min jobbtelefon, så fort han kom till jobbet, så att den skulle ringa på nallen vid eventuella bråttomärenden.

BHA, vaddå eventuellt….Naturligtvis så krånglade allt som kunde krångla denna förbaskade dag!

Jag har inte varit hemma från joobbet en enda dag på grund av sjukdom sedan jag började jobba och det är över 16 år sedan. Självklart ska det mesta som kan hända hända just i dag!

Allt har löst sig på det bästa sätt som jag kunde prestera i dag och hemifrån men det blir till att traska i väg i morgon och sopa upp resterna så det blir inga fler ”vilodagar” här inte.

Jag kommer dock att hoppa över simning och någon träning på gymet efter jobbet blir det inte tal om.

JAG BLIR SÅ JÄKLA IRRITERAD när det blir så här. Jag som hade kommit i gång så bra och varför ska jag bli sjuk nu…när jag aldrig är det annars?

I kväll skulle jag och en manlig arbetskamrat, Anders, ha gått på bio – det gör vi inte heller så förbaskade ofta så att det stör men men.

Ja, jag vet att jag inte ska klaga – det kunde varit värre och det finns tusen och åter tusen människor i vår jämmerdal som skulle vara GLADA åt endast lite ont i nacke och rygg! Men jag kan inte hjälpa att jag blir så besviken 🙁

Jag mailade bägge barnen i morse och talade om att jag inte var på jobbet för det slår aldrig fel…är jag inte där så söker dom mig där och när ingen svarar blir dom oroliga sötnosarna.

Bägge barnen har ringt i dag och tröstat mig och det är en lisa för själen i alla fall 🙂

2 kommentarer tillHujedamejjen