Tar det då aldrig slut

Steg upp 07.15 och fortsatte med att putsa alla dörrarna i bokhyllorna samt lite rumsdörrar med glas i. Plockade undan allt efter mig och satte sedan full fart med att stryka gardinerna till altanen som jag tvättade i höstas men aldrig strök då.

Det tog en himla tid med alla dessa förbaskade gardiner men när dom väl var på plats så kändes det ganska bra. Så nu är altanen fix färdig – bara att slå sig ner och njuta…när det nu ska bli tid för det kan man undra.

Sedan tog Woffe kommandot över dammsugaren och fick ut alla mattor för piskning. Jag tvättade toaletterna och skurade av golven.

Hade ambitionen att tvätta av alla dörrar och skåpsluckor också men jag orkade inte mer i dag. Får se om det känns bättre i morgon efter jobbet.

Jag tog dom sista krafterna till att

Comments are closed.