sista avsnittet denna lördag

Nu är det kväll igen och katten och jag har haft en mycket effektiv dag. Har strukit alla gardiner, dukar och underlägg som jag sytt till lilla Monsterbarnet samt sytt fast mysdjuren på Boris kudde så nu är allt klart och faktiskt även nerpackat.

Sedan har jag sytt tre nya dukar till vardagsrummet, två till matsalsbordet och en till soffbordet. Dessutom blev det två kuddar gästrummet i samma tyg som gardinerna som varit klara ett tag nu. Det blev riktigt fint om jag får säga det själv.

Jag har även klippt till nya sovrumsgardiner och två kuddar till sängen…var och köpte tyg häromdagen och så även till allrum och kök. Dessa har jag dock inte klippt till ännu bara vikt tyget så det är klart när jag väl ska börja.

Jag har precis hämtat Monsterpappan som kom från Köpenhamn men jag behövde inte åka ända till Göteborg utan han fick skjuts till Lerum så det blev en kortare tur fram och tillbaka.

Förmodligen blir det soffan nu resten av kvällen och en ganska tidig sänggång då vi ska till Jönköping i morgon och dessförinnan rösta.

Comments are closed.