Back to basic

Sent i natt kom vi hem efter att ha tillbringat helgen i den kungliga huvudstaden med våra två monsterbarn.

Fredagen ägnades åt lilla m-barnet, storhandla, gardiner, lite lampor som skulle upp, lite speglar som skulle upp osv osv. Middag tillsammans och sist en fika innan avslut.

Lördagen ägnades helt åt stora m-barnet som gör lumpen på Kungsängen, Livgardet. Det var öppet hus på lördag och vi fick komma och besöka förläggningen. Olika aktiviteter pågick och avslutades med en tävling mellan plutonerna.

Därpå hem och firastora m-barnet som fyllde år på fredagen. Det lilla m-barnet med sina anhöriga, dvs Oskar och Boris, kom också samt kapeten Bo som även var med oss på Öppet hus. Vi åt en födelsedagsmiddag samt tillhörande fika efteråt.

Därpå åkte vi hem så att hon skulle få några minuter för sig själv.

På söndagen deltog vi i en stavgångsvandring på Djurgården som Coop anordnade. Linda var med oxå och det är alltid lika trevlig att få träffa henne när vi är i Stockholm.

Mycket bra arrangemang och en mysig runda på 12 kilometer i omgivingarna kring Skansen.

Sedan hem och tillsammans och äta middag plus fika innan vi startade vår hemfärd.

Nu är vi hemma och en aning matta!

Gräset har blivit klippt, tvätten är klar och jag blev så himla sugen på potatismos – hemlagat då förstås – så det blev det till middag o broccoli och krov o senap o ketchup.

Lite annat smått o gott har blivit gjort innan rumpan nu ramlar ner i TV-soffan en kort stund för att sedan komma i säng vid normaltid. Arbete i morgon!

Comments are closed.