Det närmar sig obönhörligt

Arbetet alltså. På måndag är semestern slut och allvaret börjar igen.

Vi har målat en sida av altanen i dag. Jag har dessutom handlat och burit lite grenar för våra grannar som röjer i sin djungel till trädgård.

Det blev pizza till middag – inte helt fel ibland och dåligt samvetet ska vi väl inte dras med heller?

I morgon måste vi sanera huset på insidan – det är trevligare att komma hem från första arbetsdagen till ett rent hus.

Fönsterna till svartbygget, det vita, blev putsade i dag med ilfart för det mullrade som attan på himlavalvet och vi trodde det skulle komma regn – men icke så nu har jag precis avslutat vattningen av trädgården. Det var nödvändigt.

En dag som man knappast kan klaga över, fint väder, lite skoj och skratt med grannarna, målning av altanens utsida, fönster som blivit putsade, pizza till middag dvs kallt kök i dag – nej, jag kan inte hitta något att klaga på det har varit en bra dag alltigenom. Nu gör jag kväll och slöar lite framför dumburken, stupid box, som vi säger i Gråbo.

Comments are closed.