Alltså – det säger jag bara!

Att karlar kan få sådan uppmärksamhet bara för att dom med några spadtag hjälper till att fixa en rabatt!

Jo, karl ska jag nog bli i mitt nästa liv.

I dag har jag fixat till den rabatt utanför altanen som inte ska vara kvar, har kånkat med en massa singel från framsidan av huset till baksidan och lagt en snygg rand precis under altanväggen så det inte ska stänka upp jord när det regnar.

Monsterpappan har frågat flera gånger vad jag gjort av resten av singeln och jag svarar varje gång att det kan du få fundera på du. (Jag har sagt för länge sedan vad jag tänkte göra med det och då sade han ÅÅÅH, vilken bra idé).

Sedan har jag städat upp efter sand och singel på plattorna vid garaget där det låg samt rensat bort allt förbenade ogräs som växer mellan plattorna. Dessutom började jag ett tappert försök med att få bort den mossa som bitit sig fast på plattorna med en stålborste. Det gick så himla bra, dock med mycken möda och obekväm arbetställning, så nu fortsätter jag på baksidan där det är än värre med mossa.

Jag har nu ont i nacken så jag kan dö men det blir himla fint alltså….

Men Monsterpappan – han är duktigt han =)

Comments are closed.