Pigg och ny(k)ter

I dag slår jag upp mina ljusblå redan 08.20 och kan därefter inte somna om.

Det är väl inte mycket att välja på annat än att kliva upp och göra lite nytta.

Tvätt som ska vikas väntar och skrivbordet ser i stort sett ut som ett katastrofområde och det vore kanske inte dumt och nya fartsubron fick lite färg på sig innan höststormarna och dito regn sätter fart på allvar.

Låt oss se vad denna dagen har i sitt sköte. Det börjar bra med en strålande sol trots vädergubbarnas rapport om regn.

Ja, nu är snart även denna söndag till ända.

Vi har varit och handlat. Köpte lite nya krukväxter, det ser så trist ut i alla fönster så jag får försöka pigga upp lite med blommor. Sedan blev det lite ogräs och plantering av lökar som ska glädja oss till våren.

Nu är det dags att påbörja middagen. Blev lite sugen när det började dofta mat från grannarna när jag var i trädgården och rensade ogräs.

Woffe har klätt in farstubygget i plast och håller nu på att målar.

Jodå, tvätten är vikt och skrivbordet är rensat. Nu har jag ingenting att skylla på utan kan börja sy när som det behagar. Börjar kanske med sovrummets nya gardiner – det var ett tag sedan det blev bytt därinne. Jag ska byta stången oxå så det får nog bli längder, tror jag.

Comments are closed.