Efter måndag kommer tisdag

I dag kom vi i tid till Valhalla och det blev 700 m. Hade fruktansvärt svårt att andas i dag men det beror säkert på att det är så fuktigt i luften.

Det tycks inte hjälpa med inhalatorn sådana dagar.

Hösten är här och det känns deppigt. Jag har inte förmågan att uppskatta när löven får vackra färger och sakta dalar mot marken. Vissa kan det där med att uppskatta hösten och njuta i fulla drag – så icke jag. För min del får det gärna vara sommar hela tiden kanske med avbrott för en vår då och då.

Nog är det höst alltid. Det stormar och blåser ute, viner runt knutarna på huset.

I kväll ska jag göra INGENTING – har bara ingen lust och ingen energi!

Sätter mig nog framför dumburken.

I morgon ska vi hämta hemligheten – det pirrar lite i magen men jag avslöjar inget.

Comments are closed.