Måndag IGEN!

Vad har jag gjort hela helgen då?

Jo, förutom att vara ständigt förbannad på idioterna som bråkat i Göteborg så har jag fått gjort en hel del.

Lite jobb som vanligt, nattjobbet måste kollas, mail måste skickas osv osv.

Trädgården har haft stor betydelse när jag arbetat av mig ilskan. Runt alla buskar är det nu uppgrävt och rensat, ser jättefint ut men Monsterpappan, som inte kan någon blomsort med undantag för Solros, tycker att det ser ut som kratrar. Han fattar ju inget!

Tvättat som vanligt, tänkte oxå hinna med att stryka men det såg jag till så att det inte blev någon tid för.

Katten har fått sig ett bad efter gnäll från Monsterpappan att hon fäller så mycket hår.

Städade gjorde vi lördags tillsammans, som alltid, och det var då det hela började, med gnället om katthår!

Så nu försöker jag fostra det lilla livet att sova på sin fina pelare (igen!) som inköptes för 800 pengar men som aldrig dugit eftersom hon trivs bättre med att sova i min säng.

Framgången är blandad. Varje gång jag lyfter över henne till pelaren så ligger hon där söt som en ängel….tills jag somnat. Då tar hon genast fart mot min huvudkudde och lägger sig så nära mitt huvud det bara går. Svansen hamnar gärna rakt över mitt ansikte så visste man inte bättre skulle man kunna tro att jag var utrustad med mustasch.

I dag var det dags för lilla cykelturen. Cyklade hemifrån 05.30 raka vägen till Valhalla för simningen och sedan till jobbet. Det gick an, må jag säga. Var framme på en timma och 39 minuter.

Men hem var en katastrof, kunde inte göra annat är att le, vad skulle det ha hjälpt att börja gråta? Jag hade en satans motvind hela vägen och det tog 1 timma och 54 minuter, med en medelhastighet på 14,9 km/tim (den enda nerförsbacken som finns på hela sträckan), max 30,5 km/tim. Men jag har avverkat 5.6 mil i dag!

På jobbet har jag mest förberett det jobb som ska ske i natt, nämligen byte av nätverkskort i våra SUN-kluster. En del av det arbete vi jobbar med för att få ett redundant nätverk.

I morgon ska jag ha en del möten och lite utbildning och därefter ska jag jobba på natten med att lägga över plan 1 på det nya nätet.

Annars intet nytt!

Nu ligger katten framför teven och väntar på att vi ska titta på Animal Planet så det är nog bästa att göra henne till viljes. Har å andra sidan inte så mycket krafter kvar till något annat än vila av de kroppsdelar man använder och sitter på ganska frekvent när man cyklar.

Comments are closed.