27 grader varmt!

Ja, inne i vårt arbetsrum alltså! Inne i vår lilla datahall oxå, kylanläggningen har gått sönder så det är faktiskt kyligare utomhus.

Det har varit rikigt pestigt att svettas fast man försöker sitta helt still.

Nåja, en ny anläggning har redan anlänt och i morgon kommer det en montör och sätter in den.

För övrigt en ganska lugn dag. Det märks att en hel del människor börjat sin semester både här på jobbet och i trafiken i morse.

Hade tänkt cykla i dag men när jag var uppe 05.00 och tittade ut så var det inte särskilt lockande. Alldeles grått på himlen samt en ganska stark vind. Dock tittade solen fram vid lunch ungefär och gör så fortfarande. Kanske blir det en go kväll.

Ska försöka få ändan ur vagnen i kväll och rensa mellan plattorna på baksidan. Tog framsidan i går kväll när vi kom från Varberg.

Det blev några plattor men långt ifrån alla. Ryggen klarar bara inte detta… Skulle kanske vara bra med en 1:a centralt utan balkong.

Nej, det hade nog blivit för trist i längden och vad skulle man då klaga på 😉

På vägen hem köpte jag två klängerväxter, en Rådhusvin som jag satte vid lilla Monsterbarnets plommonträd och en vit Klematis som jag planterat mot den tråkiga svarta stången som håller uppe parabolen.

Just nu försöker jag övertala mig själv att cykla i morgon eftersom jag ska till doktorn i Mölndal. Det är mycket praktiskt att cykla dit för då behöver man inte oroa sig för att få en parkeringsplats när man kommer tillbaka, vilket kan vara nog så svårt vid den tiden. Vädret ska ju bli bra så varför tvekar jag?

Comments are closed.