Knappt en vecka kvar

I ALLA FALL FÖR avfärd till Stockholm vilket blir på söndag 11/3. Det är mest praktiskt så då jag ska vara på kliniken tidigt på måndag morgon.

Jag hade ju tänkt att bo på hotell på Fridhemsplan eftersom det föreföll praktiskt då kliniken ligger på Drottninggatan.
Men när jag berättade för barnen om operationen så ville Anna att jag skulle bo hos dem. Och efter lite prat fram och åter sade hon att det var ingen rekommendation utan en order 😉

Steffanie och Leon är ju och hälsar på den helgen oxå så jag hade nog i baktanken att det var kanske fullt tillräckligt för Anna och Oskar med det. Men som sagt det var inte diskutabelt att jag skulle bo ensam på hotell. Gulliga ungar har jag – den saken är helt klar 😉 Jag är ju självklart hellre med Anna, Oskar och fyrbeningarna – ingen tvekan om det. Bott ensam på hotell har jag gjort innan så det räcker och blir över!
Och, hinner jag krama lille Leon så är jag ju inte otacksam! Vi får se hur det blir med det för dom är ju som sagt på väg hem när jag anländer.

Jag känner ingen rädsla inför operationen. Är kanske för ”dum” för det. Men jag har aldrig opererats eller varit sövd innan i mitt liv så jag har inget att referera till.

Woffegubben är helt utom sig av oro och jag märker lite av det på Steffanie och Anna också. Så nu får vi hoppas att inget oförutsett inträffar eftersom jag i princip har lovat dem det 😉

Jag har planerat lite i dag inför Stockholmsresan. Tagit fram det som ska med i matväg, det som går och inte kräver kyla, samt laddat medicinlådan. Eftersom jag stannar till lördag så måste jag ju ha mat och medicin med för två dagar plus lite för hemresan. Det är ju bara flytande som gäller så det är inte så avancerat om man säger så. Gäller bara att tänka rätt och på allt.

Just nu önskar jag bara att det vore över och att jag var hemma igen. Tiden kryper fram så här den sista veckan. Å andra sidan blir det en hektisk vecka arbetsmässigt så den kanske bara swischar förbi 😉

Jag har också skissat på mail som jag måste skicka till alla på jobbet. Till alla mina arbetskamrater, fackligt där jag har har MBL-möten en gång per vecka, min allra bästaste tekniker i Stockholm som sköter driften av ”mitt” annonssystem samt ett urval av mina användare där jag tycker att jag måste informera och inte bara utebli fyra veckor utan förklaring.
Ja, lite pyssel blir det kring detta och jag kommer säkert att komma på något mer under veckan…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>