Großglockner

VI GICK UPP GANSKA tidigt hela familjen eftersom jag skulle i väg till gymmet och barnen med fyrbeningar skulle vidare mot Stockholm igen.

Helgen har gått alldeles för fort – som vanligt när vi har barnen här! Men vi har haft det skönt och otvunget. Vi klädde inte ens upp oss till nyårsfirandet 😉

På gymmet väntade årets första alpspinning och banne mig hade inte Stefan, vår suveräne spinningledare, satt ihop ännu ett alppass! Den är gången var det upp till Großglockner i Österrike. Han är helt otrolig! Den saken är klar 😉 Det var ett skitjobbigt pass och backar som räckte i trettio minuter men som alltid får har oss att ge allt och då menar jag a l l t !

Efter det blev det förstås den obligatoriska fikan – lika mysigt som vanligt!

Och eftersom jag tyckte att Woffegubben kunde börja städa och röja undan julen medan jag borta så blev det en extra lång fika 😉

Han var visserligen inte klar när jag kom hem men ändå 😉 Adventsstakarna är kvar men allt annat hade han röjt bort…

Jag började med middagen och så även årskrönikan men…om den blir klar vete fåglarna (ja, inte middagen då för den är redan uppäten ;-)). Det är tungt i år att få till den och jag vet inte vad jag ska välja ut från året med undantag för dagar vi haft med Leon förstås 😉
Nåja, vi får se!

Resten av kvällen ska jag fundera på hur jag ska möta och hantera 2011?

2 kommentarer tillGroßglockner

  • När jag skrev krönika för 2009 så gjorde jag inte en månadsbeskrivning utan mer en summering om jobbet, träningen och fritiden, med lite bilder här och var. Kanske något för dig också?

  • Angela

    Snurran> Ja, nu blev det ju månadsvis i alla fall. Tycker bara att det är svårt att välja ut och att den inte ska bli för lång 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>