Lycka

ÄR ATT KLIPPA GRÄSET KLÄDD I LINNE OCH SHORTS och att rensa ogräs mellan plattorna. Ja, nu mernar ju inte att klippandet och ogräsrensningen är lyckan men att få göra det i short i linne med en tok till sol på himlen fast det nästan är kväll – det är lyckan! Jag hade gärna suttit helt stilla också men det var ett nödvändigt ont med att klippa gräset och rensa mellan plattorna. Jag har bara hunnit framsidan i kväll vad gäller ogräsrensning men ändå 😉

Det blev en maskin tvätt med sängkläder som hängdes ut mellan aktiviteterna i trädgården som nu ligger i sängen och doftar ljuvligt av att ha torkats ute på vindan av förkvällens sol. Det är också en sorts lycka som är näst intill omöjlig att förklara.

På jobbet blev det en lugn dag med inga möten alls! Det är också lycka när man hinner att jobba i kapp. Woffegubben och jag var ute mitt på dagen och lunchade sittandes ute i det fria – härligt.

Nu är det bara packningen inför morgondagens resa till Varberg som ska färdigställas och jag går fortfarande och njuter i mina shorts och mitt linne 😉

6 kommentarer tillLycka

 • Du slapp myggen förmodar jag. För jag tror alla var hos mig när jag var ute och vattnade rabatterna…

 • David> Ja, nu när du säger det så. Däremot så viftade jag bort en och annan blinning.

 • Genny

  Ja visst är det underbart nu, när man kan gå lättklädd in på sena kvällen utan att frysa.., håller i skrivande stund på att packa min väska inför Varberg, längtar ner som bara den var ju inte nere förra helgen… så man längtar lite extra.

  Ha nu en trevlig helg

  kjam

 • Bim

  Och jag sitter nu, klockan halvsju på fredagskvällen, i kvällssolen på vår nedre balkong, i shorts och linne, med datorn i knäet, och bara njuter!!!

  Ha en underbar helg i Varberg nu! *kram*

 • Bim> Startade datorn förs nu men jag kan garantera dig att vi har det alldeles fantastiskt underbart 😉 Det förmodar jag att du har också…

 • Genny> Ja, vi har också missat en helg. Det var när vi sprang Göteborgsvarvet. Nu hoppas jag inte behöva missa fler för man längtar sig fördärvad ändå 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>