Simborgare är vi allihopa

DET BLEV SIMNING i morse innan jobbet. Visserligen bara sexhundringen i dag men vi var några minuter sena och jag måste bara hinna med att stretcha efter. Sedan blev det promenad ifrån Valhalla till jobbet. En ganska OK start på dagen om man säger så.

Efter en hektisk dag med möten och möten så släppte jag av Woffegubben här hemma och fortsatte själv till gymmet. Jag hade inga pass inbokade i dag vilket jag brukar ha då det är spinning45 på måndagar. Men förra veckan spann jag söndag, måndag, tisdag och torsdag och då kändes torsdagspasset rejält tungt. Så denna vecka planerar jag spinning tisdag, visserligen två pass den dagen men det ena är bara på 30 minuter, torsdag och så alpbikingen på söndag. Får se om det kanske funkar bättre med ett spinningpass mindre och kanske lite mer styrka mellan…

I dag blev det istället ett styrkepass med uppvärmning medelst gång på löpbandet i 30 minuter (3 km) och därpå styrka i 70 minuter. Jag avslutade med lite motion så det blev löpning 4 km och rask gång 3,2 km.

I morgon ska jag jobba hemifrån för det kommer en installatör och installerat vår nya tvättmaskin samt tumlare. Vi har länge gått och tvekat när vi ska få tummen ur. Den gamla tvättmaskinen och tumlaren är 17 år!? Ett under och bägge fungerar fortfarande men jag vill liksom inte riskera att någon av dem brakar ihop, vilket skulle vara fullt förståeligt efter 17 år, utan mota Olle i grind och ligga steget före. Det är naturligtvis Cylinda som gäller 😉

Och installatören levererar och installerar inte bara han tar dessutom med sig de gamla maskinerna – bättre än så kan man knappast ha det 😉

Så nu är det sängen som gäller för även om jag har förmånen att kunna jobba hemifrån så har jag ju trots allt arbetstid att passa – bara lite närmare än normalt 😉

4 kommentarer tillSimborgare är vi allihopa

  • Vad roligt med nya vitvaror! Det känns väl lite skoj? Vill se foton sen!

    Jag jobbar också hemifrån idag 🙂

  • Anna> Med tanke på att den gamla maskinutrustningen var 17 år så är det som en helt ny värld. Tvättmaskinen, som går nu, är så tyst så jag får kolla till den då och då för jag tror att den stannat ;-).

  • Bim

    Vi har ju också precis köpt ny tvättmaskin och torktumlare. Men vi har inte fått våra installerade än. Vi måste ta bort badkaret först, och göra lite nya dragningar.

  • Bim> Aha, det är därför – då förstår jag. Jag skrev just i förr akommentaren att jag trodde det var klart med installationen. Då har du ditt roliga kvar 😉 *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>