Kärt återseende

I MORSE TOG BORIS OCH JAG en morgonpromenad och jag kan nu konstatera att mina joggingkläder har jag släpat helt i onödan. Det lär inte bli något mer ansträngande än just promenader dessa dagar fast ambitionen var att jogga ;-( Men jag har åkt på en riktig Dunderförkylning – jag av alla?! Det gör att mitt förnuft säger mig att det nog inte är så lämpligt att anstränga sig mer än nödvändigt för att inte saker och ting ska bli ändå värre än just den Dunderförkylning jag redan drabbats av. Jag måste ju bara bli fit for fight inför avresan om bara några skälvande timmar.

Efter promenad och inköp av färskt gott bröd begav vi oss åter till Upplands Väsby och Anna och Oskar samt resten av kenneln. Vi åt frukost tillsammans och sedan gav vi oss av ner till centrum för att inhandla det sista inför morgondagens julfirande. Saftsoppa och vörtbröd samt lite annat smått och gott. När vi befann oss där ringde min mobil och i andra änden kunde jag snart konstatera att det befann sig en Gammeldansk 😉

Det var Benny och Joanna som vi hade så trevligt ihop med under vår Brasilienresa förra året. Alltså ett år sedan vi sågs sist. Benny hade konstaterat, genom att läsa min blogg, att vi befann oss i Stockholm och ville nu bjuda in oss till kvällen för lite umgänge. Så fick det bli och Anna och Oskar fick tillbringa även denna kväll utan oss – i går kidnappade vi ju Boris och åkte till vårt boende redan innan kvällen kom. Men vi har ju två hela dagar till så dom hinner nog få nog av oss ändå 😉

Åhh, det var trevligt att återses! Vi tog faktiskt bussen till Östermalm där dom är boendes och det funkade jättebra! Vi hade jääättemycket att prata om efter ett helt år utan att ha träffats en endaste gång. Dom hade skaffat en liten gullig hund som jag fick kelat med lite nu när inte Boris fick följa med i dag hem till oss.

När vi klev av bussen Stureplan fick jag syn på Spy Bar och skojade med Woffegubben och sade att när vi åker hem sedan tittar vi in där en stund innan 😉 Men han konstaterade så klokt att det inte var någon bra idé för då skulle dom kanske tro att ålderdomshemmet brunnit ner 😉

Nu är vi i alla fall ”hemma” igen och i morgon blir det julfirande i familjens sköte – i alla fall hälften av dem. Och Oskar och jag ska ägna förmiddagen åt att laga till julmaten. Anna och Woffegubben får ta lite promenader med vovvarna och Kif och Tyler hjälper nog mig och Oskar i köket 😉

Förhoppningsvis så kommer Oskars syster med sambo och nyfödd liten prinsessa och firar med oss. Vi får se?

Jag vill i alla fall ta tillfället i akt att önska alla mina cybervänner En Riktigt God Jul och för all det även Ett Gott Nytt År! Jag vet ju inte riktigt ännu hur det kommer att bli med bloggandet från Thailand. Något ska det säkert bli från internetcafe i värsta fall men jag har inte lyckats utröna om hotellet har anslutning på rummen.

9 kommentarer tillKärt återseende

 • Ha en riktigt god jul ni också! *kram*

 • Snurran> Det ska vi ha och jag har nog sett alla era klappar så jag önskar förstås detsamma 😉 Granen gjorde sig fint på utsidan – jag har alltid hävdat att det är den ska stå ! *Kram*

 • Bim

  Ha nu en riktigt GOD JUL! Och hörs vi inte mer sen innan ni reser, så ha en riktigt TREVLIG RESA! Jag hoppas verkligen att du har möjlighet och lust att blogga från Thailand! 😀 *kram*

 • Bim> Detsamma till dig och familjen. Jag tackar för den fina julhälsningen med kort och allt. Det gick dock inte att göra replay så nu kommer min önskan om att ni ska ha en riktigt skön helg i goda vänners lag och snart ses vi, vilket år som helst, i Thailand 😉

  Om jag inte får uppkoppling på hotellet kommer jag givetvis att uppsöka ett internetcafé för att åtminstone rapportera då och då. Men jag hoppas givetvis att det kommer att fungera på rummet så jag kan ge mina läsare lite bilder också 😉 Jul- och NyårsKram!

 • Bim

  Ja, jag hoppas att ni får en toppensemester vid Patong Beach. Men det är jag övertygad om att ni får. Just nu längtar jag dit något helt otroligt. Jag kan inte fatta att vi var där just nu för precis ett år sen. Jag ser fram emot dina uppdateringar därifrån, och hoppas att det lyckas med bilder också. Ha det bäst nu, och en riktigt god jul och ett gott nytt år. *Kram*

 • God Jul och Gott Nytt År till er alla!

  Jag önskar er ett skönt julfirande med familjen och sen en härlig vistelse i Thailand!

 • Benny Olund

  Det var underbart att få träffa er igen, och Woffegubben oroa dig inte för pedofilerna, du är inte målgruppen!

  Ha en skön semester i Thailand å på gensyn år 2008.

  Joanna och Benny

 • Joanna och Benny> Tack detsamma och tack för en trevlig kväll! Vi kommer att sakna ert sällskap i år men vi får väl se till att träffas snart igen!

 • Petra> Tack detsamma! Nu har väl barnens ögon tindrat klart och förhoppningsvis har tomten passerat vid det här laget 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>