Inte många knop

DET MÄRKS ATT AVKOPPLINGEN KOMMER


Visserligen började jag dagen med en joggingtur men det blev bara en nio-kilometare i dag. Jag har dessutom glömt mitt pulsband hemma så det blir inget avrapporterande av pulsmäteriet heller…

Även om joggingturen inte blev pulsmätt (vilket givetvis irriterar mig till döds hur jag kunde gå ifrån pulsbandet) så var det en skön tur efter två hela vilodagar. I går gick vi för all del en promenad med Morgonsol,Kevin,

Melaine och Niklas så att stegmätaren i alla fall passerade 10 000, men som sagt så mycket fettbränning blev det nog inte – mest mysigt och trevligt!

Efter dusch och frukost så tog jag mig för att klippa gräset…

1_klippergraset-07.jpg

Ja, sedan har jag mest slappat i solen eller rättare sagt vi båda. Men Woffe, den rackaren, passade på att ta ett foto när jag slumrade till en stund…

2_somnat.jpg

Nu är det snart middag och Raskens!

Och i morgon börjat semestern!!

6 kommentarer tillInte många knop

 • Skönt med en slappardag. Här har vi inte heller gjort så mycket. Åkte iväg o handlade lite innan… behövde fylla på ägg och bacon o sen blev det ett par foppatofflor till… oranga denna gången så nu har jag ett par vita på jobbet o ett par oranga hemma. Sen fikade vi o Niklas o Kevin for iväg till Olympia där de nu kommer på HIF mot blåvitt. Själv tvättar jag o Melanie sover i vagnen. Hon är snuvig o febrig idag 🙁 O Kevin hostig som bara den… Så blir ni förkylda vet ni vem bovarna är… Sorry..

  Kramis

 • Kollar på HIF mot blåvitt… o inget annat 😀

 • Bim

  Åh, vad mysigt det ser ut när du sover i solen! ;-D

 • Petra> Det har varit en varm och helt underbar dag i Varberg…Skulle jag kolla på fotboll?! 😉

 • Bim> Det var nog första gången i livet som jag lyckades med konststycket att somna i en solstol 😉

 • Bim

  Hahaha! Nån gång ska väl vara den första! ;-D

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>