Första veckan av semestern avklarad!

JAG BÖRJADE DAGEN MED EN STAVGÅNGSTUR


Jag tog samma väg som jag gjorde på joggingturen i går, Ginstleden mot Kungsbacka från Getterön, som gav mig mersmak, dvs jag fortsatte lite längre så att jag kom till Trönninge och sedan ut på stora vägen vid Lindhovsrondellen och därpå tillbaka mot Getterön. Den lilla promenaden tog mig två och en halv timme…

När jag kom hem visade stegräknaren på 12 km! Jag tyckte nog att det borde ha varit längre med tanke på den mil det blev i går och då vände jag bra mycket tidigare så jag tog cykeln för en mätomgång och det visade sig att stegräknaren hade fel på 2 km!!?

Men jag hade satt den på vätskebältet och den har väl gjort att den tidvis inte gav utslag. Jag satte på mig pulsmätaren när jag cyklade för att kolla avståndet:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 223 varav 50 % fett

MEDELPULS DAGENS PASS: 120

INOM REKOMMENDERAD ZON: 00.36.00

TOTAL TID DAGENS PASS: 40 minuter och 45 sekunder

Och även cykelmätaren…

MAXHASTIGHET: 36,5 knm/timme

DISTANS DAGENS TUR: 14,2 km

TID: 40 minuter och 45 sekunder

MEDELHASTIGHET: 20,7 km/timme

Men, jag hade två stora blåsor på mina hälar när jag kom hem från stavgången! Hur nu det har gått till med väl ingångna skor!? Så i morgon lär det bli en dag i stillhet eftersom det inte är särskilt bra att vare sig gå eller jogga i Foppatofflor vilket är det enda jag kan ha på fötterna just nu ;-(

Som tur är går det alldeles utmärkt att cykla i ovan nämnda tofflor för i dag var vi tvungna att få hem lite specerier från Willys…

1_Willys.jpg

Eftersom jag var ute efter kycklingfärs till middagen så fick det bli Willys som har ett gott utbud av kycklingprodukter.

2_kottbullar.jpg

3_broccoliiugnen.jpg

Till detta serverades broccoli som tillagades i ugnen med lite tillbehör såsom tomat, fetaost och lite pinjenötter samt solrosfrön. Det var gott!

Eftersom jag ska vila från all motion i morgon så ska jag få passa lille Totte när hans matte och husse ska tävla i boule 😉

5 kommentarer tillFörsta veckan av semestern avklarad!

  • Åh! Här sitter jag och blir HUNGRIG – mitt i natten – till dina fina bilder…inte bra, jag borde ha väntat till i morgon med att kika i din blogg ;-D Mysigt att få vara ”barnvakt” i morgon väl, han ser så himla gullig ut på bilderna! Ha det gott!

  • Bim

    Och jag håller med Snurran! Jag blev jättesugen när jag såg den nedre bilden! Bäst att jag går och lägger mig nu, innan jag börjar med att trycka i mig något onyttigt så här mitt i natten! 😉

  • Ahnna

    Semester!!Du går, springer och cyklar. Och bli smalare för varje bild!! Du är så duktig (enveten) Och vi ser resultatet på bilderna. Nu är du jätte liten på bilderna. HUr mycket har du kvar? Men jag är glad för dig skull att du har lyckats/Ahnna

  • Surran och Bim> Förlåt! Lovar att inte göra om det igen 😉 Ska lägga ut matbilderna tdigare i fortsättningen…

  • Ahnna> Åhh, tack! Tyvärr är det ganska långt kvar – åtta kilo ;-(

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>