Med blandade känslor

JAG HAR KÄNNT MIG SEG HELA DAGEN


Men det är kanske inte så konstigt med tanke på det ”arbetsläger” vi tillbringat veckans första tre dagar med. I vilket fall som helst och trots att jag näst intill somnade på vägen hem i dag så hade jag bestämt mig för att gå till gymmet. Så Woffegubben blev hemforslad och jag fortsatte direkt till gymmet.

Det blev ett lite annorlunda pass än ”normalt” om man nu kan kalla det normalt att bara titta in då och då? Jag körde i alla fall en timmas motion med rask gång (6 km) innan jag började med styrkan. Jag orkade faktiskt inte springa i dag av någon anledning. Styrkepasset blev en timma. Jag insåg, under styrketräningen, varför det inte blev något joggingpass i dag. Jag kunde knappt lyfta ”brädan” i Lying Leg Extensions-övningen. Men jag tog några andra benövningar så jag tror att jag kompenserat mig på den punkten. Ja, efter det slutade jag och åkte hem.

I morgon, närmare bestämt 16.00, ska jag börja mitt nya liv! Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag vill dela med mig av ”det nya livet” – jag får fundera vidare?! Sedan är det faktiskt så att den första kursdagen, som är nästa vecka på onsdag, kan jag inte delta på! Då springer vi nämligen Blodomloppet – en aning pinsamt att behöva meddela detta i morgon…men vad gör man?

Efter introduktionen (av det nya livet) sticker vii till Varberg och det ska bli extra skönt efter den här veckan. På måndag bär det av till Stockholm igen men det tänker vi inte på nu 😉

8 kommentarer tillMed blandade känslor

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>