Boris bloggar, del 9

DET BLEV ETT HIMLA SJÅ med märgbenet för när jag tyckte att jag hade gnagt färdigt bestämde jag för att gömma benet. Men då blev det ju så där himla tyst på mig så extramatten smög efter. Men jag hade inte mycket att välja på så jag letade och letade efter en bra gömplats i trädgården…

1_gomma1.jpg 1_gomma2.jpg

Ja, jag gräver en grop helt enkelt! Här kan ju inte skatorna hitta det, eller?

2_gomma3.jpg 2_gomma4.jpg

Nä, det vete tusan jag får nog flytta det – ja, vardagsrummet blir nog bra…

3_flyttar.jpg 3_vrdagsrummet.jpg

När jag velat klart och har provat alla ställen inomhus för benet tycker extramatten att det är dags för en riktig kvällspromenad eftersom jag bara fått korta kvartersrundor under dagen. Säga vad man vill men hon är ganska förnuftig i bland och inser att jag behöver sprätta av mig både det ena och det andra…

4_kvallspromenad2.jpg 4_spratta.jpg

Nåja, hon är inte så snabb som jag så jag får vänta in henne ibland men det får man väl stå ut med…

5_komigen.jpg

På vägen hem, alldeles utanför din högstadieskola, Matte, hittade extramatten en fin pinne och jäklar anamma vad kul vi hade…

6_hittade.jpg 6_pinne.jpg

Jag blev så där tokglad som bara jag kan bli…

7_tokglad1.jpg 8_tokig2.jpg

Kom igen nu då gammelmatte! Försök ta den om du kan…

9_komochtaden.jpg

Okey, jag ligger still tills du är nästan framme…

10_komigendada.jpg

Det slutade med att jag bet sönder pinnen i flisor och sedan gick vi hem för att äta kvällsmat. Hon är helt OK, när du har gett henne stränga order, matten. Inte nog med att hon förberett kvällsmaten utan frukosten är på G också…

11_kvallsmat.jpg

OK, varsegod väntar jag på här…

12_vassego.jpg

Nu är det bara en sista kvällskortis som återstår av den här dagen sedan är det sängen som gäller. Ja, precis så eländigt har vi löneslavar det. För tidigt till morgonen är det dags igen!

12 kommentarer tillBoris bloggar, del 9

 • Bim

  —> Boris: Det är underbart roligt att läsa ditt bloggande! Du skriver så härligt! Hälsa gammelmatte också! 😉

 • Bim> Jag är rädd fär att den här bloggen kommer att bli lika tråkig som vanligt när jag åker hem…Tack! Jag lovar att hälsa den gamla 😉

 • Urre

  Ja, det är underbart att förlja din semester. Och exrta matte gör ett kanon jobb har på bloggen, förlåt jag menar du Boris beskriver ju allt så bra! /Urre

 • Urre> Har du ingen blogg?

 • Hahahahaha vad underbart! Boris som ÄLSKAR den där leken när man jagar honom, det är det absolut roligaste som finns. Just det, om du vill att han ska släppa något säger du ”usch”. Av någon anledning kan inte mina hundar ”loss” 😉 och jag har inte heller lärt dem ”usch” men det är kommandot som gäller… 😉 Jag tror det har sin naturliga förklaring… *visslar*

 • Roligt att läsa om Boris bravader och se bilder! 🙂

 • Urre

  Vi ska jobba mer på detta efter semestern. Matte är dålig på att skriva och lägga in bilder./Urre

 • Bim

  —> Boris: Nej då, bloggen kommer inte att bli tråkigare för att du åker hem! Bara annorlunda! Men precis lika bra, rolig och intressant! Din gammelmattes blogg är min absoluta favoritblogg! 🙂

 • Bim> Shhh, inte så högt – hon blir så himla märkvärdig när hon får beröm 😉

 • Jojo> Vad kul att du tittar in 😉

 • Urre> Det er jag fram emot – glöm inte att höra av dig då så jag inte missar något!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>