OK jag erkänner

RAKT AV OCH UTAN KRUSIDULLER…Jag har inte varit på gymmet i kväll! Fast väskan hängt med ända sedan avfärden i morse! Jag simmade inte heller på morgonkvisten utan rumlade runt i duschen och njöt i bastun…

Jag blev lite sur för det skulle varit en MBL 16.30, vilket då innebär att jag inte hinner promenera från jobbet innan Woffegubben slutar, men den var flyttad utan att jag fått besked härom! Där satt jag i konferensrummet och hade möte med mig själv men det blev så himla intetsägande så jag gav upp efter en kvart. Skickade ett syrligt mail till den som glömt meddela mig om att mötet var flyttat. Fick förresten på omvägar veta att mötet går av stapeln i morgon men då kan inte jag. Så kan det gå!

Nåväl, detta hindrade ju inte att jag hade kunnat åka till gymmet efter jobbet för det. Men ändå 😉

Nä, jag satt hela vägen hem och planerade jävelskap som i sig innebar att det inte blev någon tid för gym. Bland annat att jag skulle bege mig ut i trädgården och rafsa undan lite ogräs i rabatterna. Ogräs som jag borde tagit bort redan i höstas…

En hel kvart stod jag ut i kylan utanför stugvärmen. Därefter tog jag en räksallad och en grov liten baguette och satte mig i soffan. Åtminston så länge som maten räckte. Därefter lade jag mig ner. Nu har jag sett Updrag granskning för första gången i mitt liv. I alla fall en liten stund innan John Blund hälsade på…

Och därmed har jag förstört hela veckans gymbesök på detta simpla vis i dag. I morgon kan jag inte gå för då ska jag förbereda helgens middagsmat inför Stockholmsresan på fredag. På torsdag kan jag inte heller gå för då ska jag med ut på krogen (igen) och avtacka en arbetskamrat som ska sluta (man missar inte en sådan tillfällighet – att gå på krogen i goda vänners lag menar jag). På fredag ska jag först till Borås, denna världsmetropol, och avlägga ett studiebesök och därpå åka raka vägen till Stockholm. Det kan till och med bli så illa att jag stannar kvar i Borås och sedan blii upphämtad av färdtjänsten (läs Woffegubben). Det beror helt och hållet på tiden. Skulle det visa sig att studiebesöket blir så långt så jag kommer senare än 17 tillbaka till jbbet ja, då är det lika bra att jag blir upphämtad där. Så på fredag kan jag absolut inte gå på gymmet. Lördag och söndag kommer inte på tal för då är vi i Stockholm…

Ångesten kommer säkert att gripa tag i mig om några timmar när jag inser vad jag har ställt till med. Och när jag återkommer till gymmet någon gång under nästa vecka…ja, då är kanske årskortet indraget på grund av för låg aktivitet 😉

Och, som grädde på moset, ska jag nu avslöja dagens stegeri (så håll i er!) 5 729!!

Inte undra på att man på en mils avstånd kan avläsa lättjan och moralens fall på mig!

13 kommentarer tillOK jag erkänner

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>