Mot tippen!

EFTER HALVA ARBETSDAGEN ”smet” jag hem (med färdtjänsten, läs Woffegubben, som hämtade mig) till en väntande hög med Tuijor och annat trädgårsskräp på vår parkering. Naturligtvis hade det börjat regna – tycker jag känner igen detta beteende (på vädret) just vid de tillfällena vi ska till tippen…

Det var bara till att klä sig i regnmundering och ingen av oss är ju gjorda av socker so what!

Wlastar.jpg

Lika tungt som det är att lasta på eländet på släpkärran är det att få av det! Men jag är innerligt tacksam att vi har en tipp att slänga skräp på – vad i hela friden skulle vi annars gjort av det!? Två lass blev det innan vår parkering gick att känna igen igen….

alastarav.jpg

MOT PLANTSKOLAN

Japp, nu är frågan vad jag ska fylla dessa bägge tomma rabatter med?

plantskola.jpg

Som tur är kan man fika på Plantagen där nya växter införskaffades denna gång. Jag försökte välja någorlunda nyttigt men föll även för en kanelbulle och Woffegubben tvekar aldrig en sekund…han äter alltid nyttig äppelkaka med vaniljsås. Fullsmockat med vitaminer som han säger!

afika.jpg wfika.jpg

Det blev 12 små Buxbom till rabatten där Tuijan stått och lite olika vintergröna, lågväxta och krypande barrväxter.

Buxbomen planterade jag redan vid hemkomst från plantslolan men ”barrisarna” som ska få bo under Rönnen får vänta. Det började förstås regna igen och det räcker med regn för min del i dag. Först i morse när jag cyklade till jobbet och sedan när vi forslade trädgårdsavfallet till tippen.

Nåväl, jag är mycket nöjd med dagen ändå!

buxbom.jpg

Stegvis

I dag blev det 22780 steg på räknaren. Dock är 16200 av dem omräknade från cykelturen jag gjorde i morse till jobbet.

3 kommentarer tillMot tippen!

  • Ylvis

    Stora mönsterbarnet håller sig väldigt anonym just för tillfället. Vad gäller stegtävlingen så är det dåligt med rapporter därborta från ”baksidan”. Kaxig på avstånd tror jag det brukar heta… Jag tror du vann överlägset, Angela! Bra jobbat!

  • anna

    Oj vad häftigt det blir med de små buskarna!

  • Ylvis> Japp, det är utan tvekan mer ordning på rapporteringen från framsidan 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>