Bytt bytt – kommer aldrig igen

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar
EFTERSOM JAG BYTTE med mig själv till morgonträning från kvällsdito så har jag helt enkelt träningen bakom mig i dag 😉 Det blev ett pass crossfit med Sarah, ännu en fantastisk coach på gymmet. Det var mitt första pass med henne och jag kommer gärna tillbaka om man säger så. Med risk för att vara tjatig så är dom grymma allihopa! Grymma på att se och notera att ”tanten” kanske inte kan allt till fullo ännu och då fixar dom det också. Tar fram alternativ så att man lik förbaskat tycker att det är kul och framför allt inte känner sig udda eller utanför…

Så när arbetsdagen är över i dag så innebär det att jag kan åka direkt hem och njuta av att det fortfarande är ljust ute.
Fattar först nu hur mycket jag längtat efter just detta. Faktum är att det är lika fantastiskt varje år trots att man vet att det kommer att bli ljusare, att det kommer en vår och att man kommer att försöka snika åt sig varje solstråle och njuta…
Möjligtvis kan det bli en starkare längtan och för all del upplevelse ju äldre man blir.
Fåglarna kvittrade redan i morse, när jag gick till bussen 05.45, trots att det inte ens var ljust ute 😉 Och när jag sedan gick till pendeln efter passet fick jag goda vibbar…

Tyvärr försvann solen igen vid lunchtid men jag tänker ändå njuta järnet i dag när jag kommer hem och kan njuta av mina nyputsade fönster och kanske hinna något mer 😉

3 kommentarer tillBytt bytt – kommer aldrig igen

 • Måste vara skönt att börja dagen med träning.
  Jag kanske avslutar dagen med träning istället, även om jag innerst inne tror att jag kommer skjuta upp den tills imorgon 😉

  Kikar igenom blogg100-deltagarna och fann dig 🙂

 • Caroline> Ja, det kräver disciplin för morgonträning men jag tycker det är så värt det när eftermiddagen kommer och jag inte ”behöver” åka till gymmet. Det är dessutom en hiskeligt skön start på dagen 😉
  Det här med att skjuta upp – ja, det känner jag igen… Varför göra det i dag som man kan skjuta upp till i morgon 😉 ? Himla roligt att du tittade in nu ska jag göra detsamma hos dig!

 • Tack för kommentaren.
  Träningen för min del sköts upp tills ikväll, men slalom som det blir idag kan ju också räknas som träning 🙂
  Självklart kan vi dela med oss av matidéer, men jag är lite dålig att följa recept 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>