Fyrtiosjunde dagen…

I DAG VAR DET bara att stiga upp i ottan igen eftersom Woffegubben skulle simma samt att jag skulle ”smita” tidigare från jobbet till förmån för hälsan 😉 Men jag vaknade återigen av en massa konstiga drömmar före klockskrället ringde så…

Han är enveten som en gris – den där jag delar liv med – med så det blev en lunchpowerwalk i dag oxå…Visserligen inte så lång som jag brukar ta, för han hade ett möte att passa, men ändå 😉

Nåja, vädret var ingen höjdare så jag är ganska glad ändå 😉

Pendeln till Stenkullen invigde min helkväll på gymmet denna afton. Och tack vare att Suuntosystemet inte ville vara med i kväll så blir det inga tråkiga grafer 😉

Men jag körde som sig bör uppvärmning på Crosstrainern och därefter styrka & kondition via Milon. Sedan blev det Indoorwalking med Cecilia som fick in dubbelt så många i lokalen som det fanns plats för. Bokningssystemet hade fått fnatt… Till sist blev det spinning med Marie som varje gång lyckas köra skiten ur oss. Just detta pass var det någon som hade efterfrågat intervallpass – jo jag tackar 😉 Och Suuntosystemet funkade som sagt inte i dag och det var nog tur för det hade förmodligen gått i taket 😉

I alla fall har jag haft en helt underbar helkväll på gymmet – undrar just hur många som har har ett gym som uppfyller de kraven??

I morgon är det vilodag och på sin höjd blir det ett återhämtningspass via en lite powerwalk på lunchen 😉
Den som lever får se?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>