SJ suger…

HEMRESAN IGÅR från Stockholm med X2000 var nog den mest spännande hittills…

Först hade vi ju som vanligt några ”normala” stopp med omstart och allt vad det nu kan vara. Det var ju inte så spännande…Nej, spänningen infanns isg inte förrän vi var nästan i Alingsås då tåget stannade strax innan stationen? Efter ett tag fick vi förklaringen att det stod ett tåg i vägen.

När det hade gått en mindre evighet, kändes det som om i alla fall, fick vi besked om att nu skulle vi bli tvungna att backa tillbaka till Vårgårda och välja ett annat spår för tåget som stod i vägen hade tydligen tänkt stå där i vägen länge…

Jag säger bara SJ!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>