Nä…

DET BLEV VARKEN Skatås i morse eller gym efter jobbet! Jag känner mig trött och, tro det eller ej, jag fick lite träningsvärk från gårdagens stavgång och alpspinning… Det är så det blir när man gör veckolångt uppehåll 😉

Men istället för tog vi vägen om ICA-butiken och inhandlade mat inför nyår 😉 Jag valde länge mellan att servera Gratinerad fläskfilé med vitlöksstekta kantareller eller Oxfilé med basilika- och parmesanpotatis med citrongräddsås. Det blev det sista alternativet 😉

Några fyra-fem olika ostar och lite goda kex, päron – paprika och druvor till tolvslagets ostbricka är ju bara ett måste. Om vi nu klarar av att hålla oss vakna 😉

Det blir visserligen bara Woffegubben och jag som ska fira nyår i år vilket var många år sedan sist – kan inte ens minnas när det var? Men det kan vara mysigt också att inte ha samma krav på sig som man ju faktiskt har när gäster ska anlända.

Om jag gissar rätt så somnar vi säkert båda två innan tolvslaget 😉

Dessutom måste vi börja med ”projekt vardagsrum” då det säkert kommer att innebära mer jobb än man trott från början. Att kunna göra det när man är ledig är förstås hundra procent enklare.

Fåtöljerna anländer visserligen inte förrän 21 januari men tiden går fort.

Våra härliga ungar ska fira nyår tillsammans i Stockholm och det glädjer mig till fullo. Att dom kommer så bra överens och har så kul tillsammans gör att modershjärtat klappar lite extra 😉

Det var lite trögt på jobbet i dag! Jag hade visserligen att göra – det har jag alltid – men vi var tre själar som jobbade på IT-avdelningen så tystnaden och frånvaron av skratt och glädje som man upplever när alla är på plats tog lite musten ur mig.

Jag hoppas att jag känner mig lite piggare i morgon – sov knappt i natt alls och det måste vara en bugg i systemet. För vad är det för mening att sova tre timmar och sedan ligga där och skruva sig som en fläkt lika många när kroppen egentligen så väl behöver nattsömnen?! Man undrar ibland?

I morgon har jag i alla fall bokat Spinning Puls så då var det då sjutton om jag inte ska få fart på sidfläsket 😉

4 kommentarer tillNä…

  • När jag jobbade på IT-avdelningen på helgerna innan jag slutade på GP 1989 så hette min chef Bosse någonting. Jobbar han kvar?

  • Lotta

    Skulle du få långtråkigt i morrn måste du titta ner till oss, ta en fika eller bara vara. *hoppas vi syns*

  • Lena> Det var väl när det låg i bottenplan, eller? Och hette Dataavdelningen? Han jobbar numera på Kanaldata.

    Jag jobbade på fjärde våningen med den IT-avdelningen som jobbade med övriga system, alltså produktionssystemen. Vi blev så småningom en avdelning och slogs alltså ihop. Tyvärr finns inga av det gamla gänget kvar. I alla fal inte på IT-avdelningen. Någon har gått i pension, Berit, Bertil, Gun. Pelle och någon mer. Pia jobbar i växeln och några på det som i dag är ett ett eget bolag.

  • Lotta> Jag rusar 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>