Eftersom

JAG GJORDE DET MESTA I GÅR vad gäller hushållsplikter så har det inte blivit så mycket i dag. Visserligen har jag fixat Woffegubbens luncher för nästa vecka men det var inte särskilt betungande. Och dagens middag förstås dårå som bestod att pasta av fullkorn och dinkel och till det en pastasås av lättstuvade spenatblad med mycket gul och vit lök samt chaminjoner i och med massor av Milda lättgrädde samt riven ost…

I kväll har vi tittat på ännu en julklappsfilm från Anna och Oskar. I dag blev det Den vita massajen. Som hade ALLT, spänning, kärlek och en och annan tår trillade sakta ner för kinden.

Nu har vi bara en film kvar av våra julklappsfilmer – hur ska detta gå det är ju en hel evighet till nästa jul 😉

I morgon blir det faktiskt sovmorgon eftersom vi har besök av låssmeden (han anländer 08.00) som ska lära oss hur vi hanterar larmet han installerade för ett tag sedan. Han ville att vi skulle vara med bägge två och få lektionen. Kanske lika bra det så man inte orsakar larm till centralen i onödan. Nu gäller det bara att tänka varje gång man går hemifrån och tillika när man åter anländer till hemmet 😉

Vi har också installerat lås på varje fönster utan det som ska bytas där tjuvarna bröt sig in. Det ska först bytas men har inte kommit ännu till vår lokala byggmästare. Det skulle dock anlända i början på februari så det lär inte vara så långt borta tills huset är fit for fight igen.

Frågan är om man inte ska unna sig att titta på Beck nudå när man får sovmorgon i morgon 😉

2 kommentarer tillEftersom

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>