Vår fantastiske målare

HAN HAR LAGT SIN DYRBARA FRITID hos oss både lördag och och söndag. I går var han här och strök första lagret med färg på tak och väggar…

1_forstalagrettakovagg.jpg

Och sedan kom han även i dag och lade sista handen på vårt allrum. Jag är så innerligt glad att vi har honom. Skulle vi gjort det här själva så hade det för det första inte blivit så proffsigt och vi hade säkert behövt minst dubbla tiden. Det finns helt enkelt inte nog av ord för hur glad jag är i dag.

Och som om det inte var nog med glädje denna dagen den 16 november 2008 så blev vi av med alla gamla möbler och lite till! Vår gemensamma arbetskamrat avslöjade att hon har en moster som pysslar med Röda Korset och var intresserad av våra möbler. Vi bestämde att dom skulle komma i dag och hämta rubbet som ju då kommer att gå till behövande. Att det finns sådana änglar på jorden gör mig så glad! För visst, vi hade ju kunnat köra eländet till tippen men det hade inte känts bra. Jag har ju haft annons på blocket som inte gett något som helst resultat och jag har även mailat till Myrorna och erbjudit allt gratis men dom har tyvärr inte svarat. Så jag blev så himla glad att någon ville göra sig besväret att komma hit och hämta allt.

Marie, vår gemensamma arbetskamrat, hade engagerat hela släkten som bärhjälp och vi tog en fika innan dom gav sig av hemöver igen…

3_raddarninoden.jpg

På förmiddagen var jag ute en sväng i trädgården för att kratta lite löv. Konstaterade då att en av mina buskar fått ”tuppjuck” och börjat blomma…

2_tuppjuck.jpg

När alla åkt hem igen, inklusive vår fantastiske hantverkare, så började jag röja…

2 kommentarer tillVår fantastiske målare

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>