En bra start

PÅ DAGEN MED EN SKÖN powerwalk mellan 06.00-07.00 blev det denna ljuvliga dag! Jag gick längs Kungholms strand och sedan över bron till motsatta sidan och förbi Karlbergs slott där jag vände och gick tillbaka. Det var en underbar morgon och att få se solen smyga sig emellan träddungarna och gnistra på vattenytan är riktigt upplyftande. Jag var inte ensam kan jag intyga – det var joggare, stavgångare och promenadörer ute trots den arla timman.

Nu blir det dusch och frukost innan det bär av mot gruvan 😉

2 kommentarer tillEn bra start

  • Bim

    Men det var rätt så kallt i morse! Bara sju grader här i Farsta klockan halvsex när jag åkte till jobbet.

  • Bim> Jasså, det var nog mer här inne i stan då. Jag var ju i och för sig inte ute förrän 06. Sedan var det ju full spruta på solen så den kanske har hunnit värma upp på den halvtimman 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>