Nära ögat

ATT DET INTE BLEV NÅGOT GYM I DAG men Woffegubben, den kloke, följde den ursprungliga planen då vi hade packat gymväskorna redan i morse. Så det blev gym i dag trots att jag helst av allt hade åkt hem och lagt mig på soffan 😉

Det var svettigt värre och inte speciellt kul om jag ska vara ärlig och det ska jag ju för det har mamma minsann lärt mig… Men det blev det vanliga supersetet med styrka som tog 70 minuter och sedan avslutade jag allra pliktskyldigast med 20 minuter crosstrainer. Nu, så här efteråt känns det himla bra och tröttheten som höll på att äventyra hela gymbesöket är som bortblåst.

Jag vet ju att det här så här men när det sitter en djävel på varje axel och lägger ner hela sin energi på att övertala mig till att ski.. i det och åka hem för att slappa på soffan så är det lätt att bli övertalad. Men nu är det i alla fall gjort och jag önskar av hela mitt hjärta att det inte blir samma motstånd nästa gång för jag/vi behöver det ju så väl 😉

2 kommentarer tillNära ögat

  • Det är det som är fördelen med att ha en träningskompis. Det är klart mycket svårare att ”smita” från träningen då – isåfall får man ju försöka övertyga kompisen om det goda i att ligga hemma och slappa på soffan också 😉

  • Snurran> Jag gjorde mina trevare lite diskret på vägen hem men icke sa nicke 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>