Hemma igen

TROTS FLERA HYSTERISKA SNÖFALL under eftermiddagen så kunde vi genomföra vår planerade promenad till Stockholms Central i dag. Som tur var var snöfallen kortvariga och inget hade lagt sig så vi ser fram emot en nästa vecka med strålande sol och en känsla av att våren är på G 😉

Man kan ju undra varför vi överhuvud taget gjorde oss besväret att åka hem eftersom det bara rör sig om timmar innan det är dags för återresa. Jag kan lova att den tanken blev än starkare när vi hamnade bakom en 22-årig tjej (som gått på kurs i Den Kungliga Huvudstaden) som skulle göra världen bättre helt på egen hand – vilket alla i vagn sex kunde höra då hon pratade i mobilen. Jag satt länge och önskade att hennes batteri skulle ta slut men insåg att hon hade strömsladden i (fan ta SJ som ju faktiskt har eluttag på varje sittplats numera) och där försvann det hoppet. En sak känner jag mig ganska säker på och det är att den stackars person hon pratade med byter telefonnummer redan i kväll!

Men, det har varit givande dagar för oss och ytterligare tre väntar i nästa vecka. Vi har därtill haft fina dagar vad gäller väder och vind (?) och kunnat både löpträna samt gå en herrans massa km till och från ”gruvan”. Med andra ord bra dagar ur alla synpunkter 😉 Att vi sedan avnjutit lika många (som dagar) goda kvällsfrossningar på olika restauranger och en och annan god pilsner har väl inte gjort saken sämre även om det nu gjort hål likt kraters i plånboken 😉 Men vad fan, man lever ju bara en gång? Eller?

Det blir inte så mycket mer i kväll men i morgon lär ”det vanliga livet” hinna i kapp. Då ska det tvättas, gymmas och lagas mat (inga restaurangbesök här inte) och packas för både nästa veckas resa till Stockholm och skidresan till Hemsedalen för Kortvasan på torsdagmorgon. Jag är väl i och för sig orolig över hur jag ska klara den men jag har i alla fall stavgått lite i dagarna 😉

Men, jag har ju alltid sagt till barnen att man kan inte säga att man inte kan förrän man testat! Så, då får man leva efter vad man lär andra…

2 kommentarer tillHemma igen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>