Två flugor

ASTOR, MIN GODE SIMBORGARE…


Gjorde en häftig entré i bassängen i morse! Som en akrobat svingade han sig på badtrappans ledstång ner i vattnet och när han kom upp igen så slängde han med huvudet som om han skulle skaka vattnet ur luggen. Då log han emot mig och sade att jag gjorde så här när jag var ung – det är bara det att då hade jag ju hår på den tiden så det blev lite effektfullt när man slängde med huvudet så där 😉

Den mannen kan konsten att locka fram ett leende tidigt på morgonen…

I dag simmade jag lite kortare än jag normalt gör och lade den tiden på stretch i barnbassängen. Det var skönt. Tror jag ska satsa på det då och då, lite kortare simtur så att det blir lite tid över för stretch.

Sedan promenad till jobbet.

På lunchen gjorde jag två flugor på smällen slog jag två flugor i en smäll och tog en lång promenad för att köpa snus 😉

Det blev en nätt liten runda på 4,7 km. Och jag hade tur som en tok för när jag precis stod och skulle gå in på ICA Focus så började det regna och när jag kom ut igen var regnskuren över 😉

I kväll blir det spinning med puls 😉

4 kommentarer tillTvå flugor

  • Ahnna

    Åhh ibland blir jag sugen, men tycker det gå bra utan. Tänk 11 januari i år slutade jag snusa. Jag som aldrig skulle sluta. Hoppas att promenaden var skön, vilken tur du hade som slapp regnet./ahnna

  • Bim

    Han verkar vara så himla gullig och rolig den där Astor! 😉

  • Ahnna> Jag beundrar dig mycket för din starka vilja att du kunde sluta! Jag vågar inte ens testa just nu 😉 Promenaden var skön och att jag slapp regnet gjorde ju ite saken sämre…

  • Bim> Astor är en riktig glädjespridare med sina kommentarer och småskämt. Jag önskar jag är lika positiv som han när jag är 80 år 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>